Välkommen på visning av tvårumslägenhet den 2 november!

Den 2 november 2019, kl 11.00–13.00, öppnar vi dörren till en möblerad och välutrustad tvårumslägenhet på ca 50 kvm i Vesterhavsportens lågdel. Inflyttning i lågdelen är i januari 2020. Inflyttning i höghuset beräknas till andra kvartalet 2020.

Se, upplev, känn efter och ställ frågor

Upplev hemkänslan, se hur arbetet med huset fortskrider och ställ frågor till Riksbyggen, som sköter uthyrningen på uppdrag av Gekås. Det går också bra att reservera lägenhet i samband med visningen, i mån av utbud. Även byggföretaget Peterson och Hanson, kommer att vara på plats.

Anmälan behövs

För att delta på visningen behöver du anmäla dig, senast den 1 november. Anmälan sker via mejl till jenny.reenbom@riksbyggen.se.

Cykla, promenera, ta bussen eller åk bil

Det är nära till Vesterhavsporten för de flesta i Falkenberg och du får gärna cykla, promenera eller åka buss till visningen. Det går så klart också bra att åka bil. I samband med visningen lånar Hotell Vesterhavet ut sin parkeringsplats till visningsgästerna. När det blir dags för inflyttning efter nyår är Vesterhavsportens egna parkeringsplatser färdigställda.

Uthyrning genom Riksbyggen

Hej! Är du intresserad av lägenhet i Vesterhavs­porten? Gör en intresse­anmälan!

Riksbyggen är vår uthyrare av lägenheter i Vesterhavsporten. De tar emot din intresseanmälan. Intresseanmälan blir ditt könummer när uthyrningen startar efter sommaren. Inflyttning i den lägre delen av Vesterhavsporten blir i första kvartalet 2020 och i höghuset under andra kvartalet 2020.

OBS: Informationen på denna hemsida är preliminär och kan ändras.

Välkommen på visning av tvårumslägenhet den 2 november!

Den 2 november 2019, kl 11.00–13.00, öppnar vi dörren till en möblerad och välutrustad tvårumslägenhet på ca 50 kvm i Vesterhavsportens lågdel. Inflyttning i…

Läs mer

Avgifter för hyra av parkeringsplats klara

Det finns ett antal parkeringsplatser för uthyrning, i markplan eller i källargaraget. Avgiften för boendeparkering i markplan (ej specifik p-plats) är 200 kr/mån. Avgiften…

Läs mer