Milsvid utsikt över hela Falkenberg och alla underbara smultronställen

Välkommen till Vesterhavsporten – ett hälsosamt boende med nya perspektiv och en utsikt som blir till en ny tavla varje dag.

Nära till det mesta

Som boende i Vesterhavsporten hittar du närmaste mataffär tvärs över gatan. Tullbron och stadskärnan, Skrea strand och havet samt Falkenbergs IP och fritidsområde, inklusive FFF:s hemmaarena, ligger alla på bekvämt cykel- och promenadavstånd. Ätran med sitt laxfiske finns strax utanför dörren. Det gör även Vallarna friluftsområde med promenadstråk, motionsslinga, friluftsteater, lekpark, skatepark, äventyrsbana, utegym och parkourpark, samt ett mini-zoo med höns, får, getter och grisar. Det är också nära både till skolor och förskolor.

I hjärtat av Halland

Från Vesterhavsporten är det dryg halvtimme med tåg eller bil till Varberg och Halmstad. Till Göteborg tar det cirka en timme och till Malmö med Köpenhamnsregionen två timmar. Järnvägsstationen i Falkenberg ligger cirka tre kilometer bort. Hit cyklar man på tio minuter och promenerar på en halvtimme.

Strandhälsan som granne

Strandhälsan flyttar in i hela första våningsplanet i Vesterhavsporten (drygt 2 000 kvm). Här blir det nya och fräscha träningslokaler med uppvärmd pool och jacuzzi samt bastu och ångbastu. I samma anläggning finns också ett flertal sjukgymnaster, massörer och manuella terapeuter. I den trivsamt inredda loungen kan du ta en hälsosam lunch eller fika. Med Strandhälsan i samma hus och nära till fina utemiljöer finns det alla förutsättningar för ett hälsosamt boende i Vesterhavsporten. Hyresgäster i Vesterhavsporten får specialerbjudande hos Strandhälsan.

Uthyrning genom Riksbyggen

Hej! Är du intresserad av lägenhet i Vesterhavs­porten? Gör en intresse­anmälan!

Riksbyggen är vår uthyrare av lägenheter i Vesterhavsporten. De tar emot din intresseanmälan. Intresseanmälan blir ditt könummer när uthyrningen startar efter sommaren. Inflyttning i den lägre delen av Vesterhavsporten blir i första kvartalet 2020 och i höghuset under andra kvartalet 2020.

OBS: Informationen på denna hemsida är preliminär och kan ändras.

Välkommen på visning av tvårumslägenhet den 2 november!

Den 2 november 2019, kl 11.00–13.00, öppnar vi dörren till en möblerad och välutrustad tvårumslägenhet på ca 50 kvm i Vesterhavsportens lågdel. Inflyttning i…

Läs mer

Avgifter för hyra av parkeringsplats klara

Det finns ett antal parkeringsplatser för uthyrning, i markplan eller i källargaraget. Avgiften för boendeparkering i markplan (ej specifik p-plats) är 200 kr/mån. Avgiften…

Läs mer